Social

#black friday #Black Friday romania #reduceri Black Friday #lumea-auto.ro

Lumea-Auto.ro ofera reduceri de pana la 70% de Black Friday

ADVERTORIAL

Lumea-Auto.ro, lider pe piata pieselor auto din Romania, ofera reduceri de pana la 70% in promotia Black Friday, vineri 23 noiembrie 2012.

Reducerile si ofertele masive vizeaza toate categoriile de produse de pe Lumea-Auto.ro, unde piesele auto din toate gamele vor beneficia de reduceri si oferte masive.


Conditiile promotiei Black Friday pe Lumea-Auto.ro

Clientii pot beneficia de reducerile de 70% pe Lumea-Auto.ro doar atunci cand fac comanda online. Plasarea unei comenzi pe site-ul Lumea-Auto.ro este rapida si simpla, intregul proces dureaza cel mult 2 minute.

De Black Friday, clientii nu pot utiliza alte vouchere speciale de Reducere, insa pot beneficia de oferta incredibila de reduceri: pret cu pana la 70% mai mic. Piesele auto incluse in campania de reduceri au producatori de renume ca Bosch, Mann Filter, Castrol, Elf, Clean, Luk, Conti, Sachs etc.

Oferta Lumea-Auto.ro de Black Friday este valabila in limita stocului disponibil. Comenzile vor fi onorate in ordinea plasarii lor, iar termenul de livrare poate fi usor modificat, printr-o amanare de maximum 48 h. Reducerile de Black Friday vizeaza toate categoriile de piese de schimb disponibile pe Lumea-Auto.ro, cu cateva exceptii: anvelope auto, jante auto si accesorii auto.

Justin Iacob, General Manager About Cars: "Lumea-Auto.ro propune in mod frecvent reduceri la diverse categorii de produse si accesorii. De asemenea, amintesc de concursul “Lumea Auto iti face plinul lunar!” Cumperi orice produs de la noi de pe site si este inscris automat in tragerea la sorti. Anul acesta echipa Lumea Auto se pregateste din timp pentru Black Friday, cand foarte multe din  produsele noastre vor beneficia chiar si de reduceri de pana la 70%.  Am mare incredere in echipa mea si incercam sa raspundem cat mai bine nevoilor clientilor nostri."


Despre Lumea-auto.ro

Lumea-Auto.ro este lider pe piata pieselor auto din Romania, iar site-ul ofera reduceri speciale si in afara campaniei Black Friday. Comenzile plasate in magazinul online beneficiaza de 20% reducere, iar fiecare client primeste un voucher de 10 ron la abonarea la newsletter.

Lumea-Auto.ro a propus pana acum doua concepte unice pe piata auto din Romania: Comanda Rapida si garajul meu. Prin Comanda Rapida, poti face o comanda in mai putin de 20 de secunde, iar consultatii Lumea-Auto.ro creeaza automat un cont clientilor. Garajul meu este un istoric special al cautarilor pe site, astfel incat fiecare client isi gaseste masina automat in "Contul meu" si poate comanda mai usor piese pentru un anumit model, cu un singur click.

Magazinul online Lumea-Auto.ro ofera transport gratuit pentru comenzile in valoare de peste 500 ron, livrare sambata, alaturi de o tragere la sorti lunara in care clientii ce au plasat o comanda pot castiga un plin de combustibil in valoare de 300 ron.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea