Social

#masca obligatorie #orban #ludovic orban #restrictii

Ludovic Orban: masca devine obligatorie pe strazi

Odata ce Capitala a intrat in scenariul rosu s-au luat in vedere noi restrictii pentru bucuresteni.

Ludovic Orban, a avorbit aseara despre noile restrictii si a precizat ca acestea vor intra in vigoare, incepand de astazi, dupa desfasurarea sedintei Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, de la ora 15:00.  

„Se va institui purtarea mastii in toate spatiile publice inchise si deschise” dupa sedinta CMSU de luni, de la ora 15.00”, a anuntat Ludovic Orban, la B1TV

Potrivit acestuia, se ia in calcul si inchiderea restaurantelor, teatrelor si cinematografelor.

“La solicitarea mediului cultural si a HORECA, noi am schimbat evaluarea initiala si am introdus pragul de 3 la mie. Dupa 3 la mie se suspenda activitatea in institutiile de cultura, teatre, cinematografe, dar si in restaurante, cafenele. Aceste masuri au valabilitate 14 zile”, a declarat Ludovic Orban.

„Obiectivul nostru este ca in aceasta perioada sa oprim cresterea numarului de infectari. Sunt cele mai severe masuri cuprinse in hotararea privind starea de alerta. Obiectivul masurilor este acela de a reduce cat mai mult interactiunile intre oameni”, a spus acesta.

Ludovic Orban a insistat asupra purtarii mastii de protectie si a respectarii masurilor de restrictie. 

„Eu am interactionat cu mii, poate zeci de mii de oameni si nu m-am imbolnavit”, a spus acesta. Va reamintim ca Ludovic Orban s-a aflat de doua ori in izolare, dupa ce a intrat in contact direct cu persoane infectate cu COVID-19.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea