Social

#ludovic orbann #reevaluare masuri de relaxare #masuri de relaxare 1 iulie # masuri de relaxare #declaratii

Ludovic Orban, intalnire cu toti ministrii. “Daca vom lua noi masuri de relaxare le vom anunta”

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca pe 1 iulie, zi in care ar trebui sa se ia noi masuri de relaxare, se va intalni cu toti ministrii pentru a discuta despre noile masuri, dar si despre nerespectarea de catre oameni a regulilor deja stabilite.

 

Acesta nu a dorit sa precizeze daca vor fi luate noi masuri de relaxare de la 1 iulie. A fost retinut, probabil din cauza numarului mare de cazuri noi de coronavirus.

„Miercuri voi convoca toti ministrii si toate institutiile statului, de la MAI, cu Politie, Jandarmerie pana la Ministerul Sanatatii, Autoritatea pentru Protectia Consumatorului, ANSVSA, pentru analiza planului de masuri pentru respectarea regulilor. Vom discuta despre noile masuri de la 1 iulie. (...) Miercuri dam semnal de mobilizare la maximum, care nu are alt scop decat apararea sanatatii si vietii cetatenilor. (...) Planul de relaxare pe care l-am pus la punct este un plan de relaxare in etape, din 15 in 15 zile si e necesara o evaluare pentru a vedea cum s-au desfasurat lucrurile. (...)

S-a vazut clar ca in foarte multe locuri nu-s respectate. Si exista un risc de transmitere crescut.

Si pe plaja, daca la inceput a fost asezarea conforma, incetul cu incetul s-a intrat intr-o devalmasie si aproape nu s-a mai respectat nicio regula. 

Chiar m-a ingrijorat. Am vazut niste imagini in care, practic, aproape  nu s-a mai respectat nicio regula. Este foarte important sa se respecte aceste reguli. 

Evolutia cazurilor in ultimele 10 zile ne face sa fim precauti in masuri ulterioare de relaxare. A crescut putin numarul cazurilor.

Orice masura de relaxare va fi dezbatuta in structurile de specialisti, in INSP, comisia anti-COVID.

Daca vom lua noi masuri de relaxare le vom anunta public”, a avertizat Ludovic Orban.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare


Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.