Social

#orban #stare de urgenta #ludovic orban #romania

Ludovic Orban, despre o noua stare de urgenta

 

Tot mai multe persoane se gandesc ca Romania urmeaza sa intre din nou in stare de urgenta, cum se intampla deja in numeroase tari europene.

Premierul Ludovic Orban afirma ca nu se pune problema unei reintroduceri a starii de urgenta, explicand ca starea de alerta ofera autoritatilor instrumente pentru gestionarea crizei sanitare.

“Nu exista nicio discutie despre starea de urgenta”, a afirmat seful Guvernului, miercuri, la Romania Tv, adaugand ca starea de alerta ofera autoritatilor “instrumente care, daca sunt folosite rational”, pot contribui la gestionarea crizei sanitare.
 

“Mai avem o problema cu primarii: noi nu putem, de exemplu, sa suspendam autorizatia unei terase care s-a inchis si care nu respecta regulile. Autorizatiile de functionare sunt date de primari si am cerut prefectilor sa ceara concursul primarilor. Primarii trebuie sa se implice si sa foloseasca toate parghiile pe care le au la dispozitie pentru a-i sanctiona pe cei care nu respecta regulile”, a afirmat Ludovic Orban.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea