Social

#autostrada suspendata #autostrada suspendata bucuresti #sorin oprescu #autostrada bucuresti

Lucrarile la autostrada suspendata a Capitalei ar putea debuta in primavara lui 2013

Proiectul de autostrada suspendata propus de primarul general Sorin Oprescu a primit unda verde din partea Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), consilierii aproband indicatorii tehnico-economici aferenti studiului de fezabilitate.

Proiectul va fi un parteneriat public-privat si va presupune o investitia totala de 6,83 miliarde de lei.

"Pana la sfarsitul mandatului, sper sa ma plimb pe ea (pe autostrada - n.r.)", a declarat Sorin Oprescu, care a precizat ca lucrarile ar putea incepe in primavara anului viitor.

"Solutia proiectata prevede realizarea unui sistem rutier complex cu urmatoarea configuratie: pe sectorul Virtutii-Gravita dezvoltarea in lungul bulevardului Constructorilor si apoi traversarea triajului Chitila, dezvoltarea la nord de calea ferata pe sectorul Grivita-Poligrafiei cu o artera cu sase fire de circulatie, cate trei pe fiecare sens, realizarea a doua tuneluri unidirectionale cu cate trei benzi pe sens pe sectorul Poligrafiei-Avionului, dezvoltarea la nord si la sud de calea ferata prin doua cai unidirectionale pe sectorul Avionului-Petricani si realizarea a doua bulevarde bidirectionale, unul la nord si unul la sud de calea ferata, pe sectorul Petricani-Colentina", potrivit specificatiilor proiectului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea