Social

#box #carl froch #ibf #wbc #lucian_bute

Lucian Bute tinteste centura WBC

Carl Froch , campionul mondial WBC , se va lupta cu Lucian Bute, detinatorul centurii IBF , in aceasta toamna, sustine impresarul britanicului.

Bute, campion IBF la categoria supermijlocie , ar urma sa boxeze cu Carl Froch, detinatorul centurii versiunii WBC, in septembrie, la Nothingam.

Promotorul englez Mick Hennessy sustine ca meciul este aproape sigur, iar castigatorul va reuni cele doua titluri mondiale, IBF si WBC.

"Intelegerea este aproape para­fata si se pare ca duelul va avea loc la Nottingham Arena in primele doua saptamani ale lunii septembrie. Stafful lui Bute a aratat suficient interes si ei dorind ca sportivul roman sa se lupte cu cei mai buni", a precizat Mick Hennessy, citat de Gandul.

Meciul ar urma sa aiba loc in timpul noptii pentru a putea fi preluat in direct si de televiziunile americane. Pugilistul britanic se bucura de sansa de a-l infrunta pe Bute pe teren propriu, dar a declarat ca ar fi mers si la Montreal pentru infruntare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea