Social

#titlu mondial ibf #zuniga #meci #box #bute

Lucian Bute mizeaza pe viteza pentru a-l invinge pe Zuniga

Cu doar cateva ore inaintea meciului in care isi va apara titlul mondial, pugilistul roman Lucian Bute spune ca viteza superioara va fi punctul sau forte. Bute va juca in aceasta noapte partida cu Fulgencio Zuniga , in care isi va pune in joc titlul mondial la categoria supermijlocie , versiunea IBF.

Dupa ce a trecut de cantarul oficial, romanul a declarat ca s-a pregatit foarte bine pentru acest meci si ca va miza pe punctul slab al adversarului sau, respectiv viteza mai scazuta, pentru a castiga partida.

Bute s-a declarat optimist si cu privire la viitor, marturisind ca isi doreste ca dupa acest meci sa incerce unificarea titlurilor mondiale.

Boxerul roman va lupta impotriva columbianului Flugencio Zuniga, incercand sa-si pastreze titlul mondial IBF la categoria supermijlocie. Meciul se va desfasura la Montreal si va incepe la 5:10, ora Romaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea