Social

#politica #pdl #candidatura #deputat pdl #lucian bode

Lucian Bode (PDL) va candida pentru un nou mandat de deputat

Lucian Bode, fostul ministru al Economiei, va candida pentru un nou mandat de deputat intr-un colegiu din judetul Salaj.

Presedintele PDL Salaj a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca filiala PDL din acest judet si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare din luna decembrie, el urmand sa candideze pentru un mandat in Colegiul nr. 1 Simleu Silvaniei.

Lucian Bode a mai declarat ca echipa de candidati propusa de PDL Salaj este una tanara. Desi media de varsta este mai mica de 40 de ani, Bode spune ca cei propusi sunt "oameni cu experienta".

Pentru mandate de deputati vor mai candida: Florin Astalos - Colegiul nr. 2 Cehu Silvaniei, Romeo Benc - Colegiul nr. 3 Jibou, Cladiu Barsan - Colegiul nr. 4 Zalau. Pentru un mandat de senator de Salaj va candida Dumitru Blaga (Colegiul nr. 1 Simleu-Cehu). In schimb, pentru Colegiul nr. 2 Jibou-Zalau s-au purtat negocieri cu PNTCD, care-si desemna in scurt timp reprezentantul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea