Social

Lucescu, suspendat doua etape

Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) l-a sanctionat pe antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu , cu doua etape de suspendare si cu o amenda de 745 de lei, deoarece a fost trimis in tribuna la meciul cu Poli Iasi, din Cupa Romaniei . In minutul 71 al partidei Poli Iasi - Rapid Bucuresti , scor 0-1, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, Lucescu a patruns in suprafata de joc fara incuviintarea arbitrului Ionica Serea , fiind eliminat.

Razvan Lucescu nu va putea sta pe banca la meciul Rapid - Jiul Petrosani, programat sambata, de la ora 19.00, in etapa a XV-a a Diviziei A, si nici in prima etapa a returului, care va incepe pe 4 martie 2006.

Aceleasi sanctiuni au fost date si antrenorului secund al echipei iesene, Narcis Ciocarlan, care a fost trimis in tribuna in minutul 80 al meciului.

Arbitrul Ionica Serea a consemnat in raportul de arbitraj ca nici unul dintre cei doi antrenori nu a protestat la deciziile sale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea