Social

#razvan lucescu #fc arges #fc brasov

Lucescu - "Nu a fost corner”

Antrenorul brasov , Razvan Lucescu, a declarat ca infrangerea echipei sale la Pitesti, scor 0-1, in etapa a III-a a Ligii I, este total nemeritata, lucru pe care l-ar fi sustinut chiar si in cazul unui egal.

"Nu vreau sa supar pe cineva, dar rezultatul de astazi nu este meritat. Stiam jocul Argesului si nu m-a surprins cu nimic. Daca se termina egal, si atunci spuneam ca rezultatul nu este just. Sunt dezamagit si nervos. Am avut multe faze de poarta, dar lipsa noastra de experienta si-a spus cuvantul. Apreciez ca s-a luptat cu multa daruire, insa am dat dovada de naivitate. Mai stiam ca Argesul este o echipa tehnica, nu bubuie mingile si joaca foarte combinativ, pentru care are toata consideratia mea", a spus Lucescu.

Razvan Lucescu a mentionat ca echipa sa s-a daruit in meciurile cu Steaua si FC Arges, dar nu a obtinut nimic. "Am luat gol la prima greseala, desi am evoluat bine pana atunci. In opinia mea, fara sa supar pe nimeni, rezultatul este total nemeritat . Lipsa de experienta a unor jucatori s-a vazut. Trebuie sa ne adunam si sa incepem sa castigam puncte. Nu a fost corner la faza premergatoare golului, insa a fost o greseala omeneasca din partea arbitrului", a comentat el.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea