Social

"Lucescu isi va anunta demisia"

Un oficial al clubului Besiktas , Muzaffer Nasiroglu, a declarat ca tehnicianul Mircea Lucescu isi va anunta demisia in cadrul unei conferinte de presa.

"Am decis sa nu mai continuam colaborarea cu Lucescu, dar aceasta nu inseamna ca el este invinuit pentru rezultatele slabe. Am discutat cu Lucescu si am ajuns la un acord. El va demisiona si ii va lasa lui Feyyaz Ucar postul de antrenor principal", a spus Nasiroglu.

" Mircea Lucescu il paraseste pe vultur", a titrat cotidianul "Radikal", care noteaza ca Lucescu a avut o intrevedere, duminica seara, cu fostul presedinte al clubului turc , Serdar Bilgili, si isi va anunta demisia in cursul zilei de luni. "Finalul asteptat la Besiktas s-a intimplat in noaptea de duminica spre luni", scrie "Radikal".

Jurnalul turc noteaza ca Bilgili l-a invitat pe Mircea Lucescu la resedinta sa din Istanbul si i-a cerut antrenorului sa renunte la functia sa. Bilgili si-a justificat cererea prin faptul ca Lucescu a fost criticat, in ultimul timp, de persoane din cadrul clubului. "Lucescu i-a explicat lui Bilgili pe larg cum s-a ajuns la aceasta situatie dificila, iar apoi s-a despartit de Besiktas", scrie "Radikal", care mentioneaza ca, daca va dori, Lucescu va ramine pe banca tehnica a echipei Besiktas in ultimele doua meciuri din campionat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea