Social

#serban mihailescu apartament #lovitura imobiliara mihailescu

Lovitura imobiliara a lui Serban Mihailescu

Senatorul PSD serban mihailescu a cumparat, la un pret foarte mic, un apartament de lux de 186 de metri patrati, situat intr-o zona rezidentiala din Capitala, evaluat la peste o jumatate de milion de euro.

Apartamentul a fost achizitionat de la familia omului de afaceri Gheorghe Bosanceanu, de altfel intre multimilionarul constantean si Serban Mihailescu existand o veche relatie de prietenie , informeaza Evenimentul Zilei.

Pana anul trecut, Serban Mihailescu a stat intr-o vila din cartierul Primaverii, o Locuinta de serviciu primita de la stat in calitatea sa de ministrul al cabinetului Nastase. Insa, dupa ce nu a mai fost secretar general al Guvernului, Mihailescu nu a parasit locuinta.

Si-a prelungit contractul de inchiriere, desi legea nu-i permitea, dat fiind ca nu mai era demnitar. A mai stat inca cinci ani in vila din Primaverii, cu o chirie simbolica.

Dupa ce RAAPPS i-a marit chiria, s-a mutat in propria sa locuinta: un apartament cumparat de la Dumitra Bosanceanu, sotia omului de afaceri Gheorghe Bosanceanu. Serban Mihailescu a cumparat cu doar 200.000 de euro apartamentul de 186 de metri patrati (1.000 de euro/ mp) situat intr-un "bloc" de cinci etaje de pe Strada Ceasornicului, langa Parcul Herastrau . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea