Social

#loteria romana #6/49 #stelian ogica #galati #alegeri europarlamentare

Loteria Romana, noroc sau coincidente?

Premiile Loteriei Romane sunt urmarite de multe concidente. La Galati se castiga la aceeasi agentie, oamenii in uniforma au mai mult noroc ca altii la Loto, iar marele premiu este castigat in ziua alegerilor europarlamentare.

Extragerea la 6/49 are loc duminica, in aceeasi zi in care se organizeaza alegerile in Romania. Ar putea doar o simpla concidenta ca s-a castigat in ziua alegerilor locale 2000, in 12 decembrie 2008 , ziua alegerilor parlamentare, si pe 7 iunie, la scrutinul pentru Parlamentul European.

Premiile tentante care ar putea fi castigate in ziua alegerilor scot oamenii din casa pentru a cumpara bilete si le dau ocazia sa treaca si pe la urne. Marele premiu s-a castigat de mai multe ori si de Paste, Craciun si Anul Nou , conform Libertatea.

La Galati, agentia 10 pare ca imparte bilete castigatoare mai des ca altele. Marele premiu de 11 milioane euro din 7 iunie a venit la scurt timp dupa un alt castig important de categoria I din noiembrie 2008.

Barbatii in uniforma au noroc

Seria castigurilor angajatilor MAI a inceput in 2003 cu doua castiguri la aceeasi extragere: la 15 octombrie, 16 politisti din Timisoara au castigat o masina, in timp ce 52 de politisti din Valcea au castigat 20 de milioane de lei vechi si o Dacie.

Castigul din 7 iunie este al doilea premiu urias castigat de un barbat in uniforma. Un angajat al Politiei Comunitare Calarasi a castigat in august 2007 un premiu de 10,5 milioane de euro.

"Castigurile in uniforma" au inceput in Romania cu scandalul fostului ofiter SPP Constantin Murariu, acuzat in 2001 ca ar fi furat biletul castigator al lui Stelian Ogica cu un premiu de un milion de dolari.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea