Social

#prefectul bucurestiului #alin stoica #locuri de joaca #copii

Locurile de joaca raman deschise! Declaratiile prefectului Bucurestiului, Alin Stoica

Locurile de joaca din Capitala vor ramane deschise in urmatoarea perioada, este anuntul pe care l-a facut Alin Stoica. Desi locurile de joaca vor fi accesibile copiilor, le-a recomandat parintilor sa evite locurile aglomerate, pentru a evita raspandirea virusului.

„Locurile de joaca raman deschise in continuare. Recomandarea catre oameni este sa pastreze regulile de baza, precum purtarea mastii si distantarea sociala. De asemenea este de preferat sa evite aglomeratia”, a declarat prefectul Alin Stoica la un post TV.

Noi restrictii pentru Bucuresteni, incepand de duminica

Incepand de duminica au fost impuse noi restrictii pentru Bucuresteni. Programul magazinelor si supermarketurilor se va desfasura intre orele 05:00-21:00 de luni pana joi si intre 05:18 de vineri pana duminica.

De asemenea este restrictionata circulatia populatiei in afara locuintei/gospodariei, in intervalul 22:00- 05:00 de luni pana joi si intre orele 20:00 – 05:00 de vineri pana duminica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea