Social

#gratar #gratar bucuresti #locuri autorizate gratar #gratar padure

Locuri autorizate unde poti face gratare de 1 Mai

Autoritatile ii avertizeaza pe romanii care vor face gratare in locuri interzise risca amenzi care pot ajunge pana la 5.000 de lei. Controalele vor fi intensificate in perioada 28 aprilie - 1 mai.

"Peste 460 de echipe ale autoritatii de mediu se vor regasi zilnic pe teren in perioada 28 aplilie 1 mai, 100 de echipe ale garzii, 318 echipe de control ale Romsilva si 42 de echipe ale Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si Vanatoare. Din statistici noastre urmatoarele judetele Suceava, Hunedoara, Cluj, Sibiu, Caras-Severin, Ialomita, Mures si Alba vor fi mai atent urmarite", a declarat Attila Korodi, ministrul Mediului.

Bucurestenii pot face gratare in locuri special amenajate in Padurea Baneasa.

In municipiul Suceava exista un singur loc amenajat, amplasat in fosta gospodarie a PCR, situata langa Casa de oaspeti. In Targu Mures pot fi organizate picnicuri pe platoul Cornesti, aflat in apropierea Gradinii Zoologice din Targu Mures, si Calea Sighisoarei, langa padure.

In Bistrita, gratare pot fi facute in padurea Schulerwald, situata la marginea orasului, in apropiere de zona industriala.

Timisorenii pot folosi ca loc de picnic zona Padurea Verde, vis-a-vis de Muzeul Satului Banatean. La Vaslui, primaria a amenajat doua locuri de picnic: strandul din oras si partia de sanius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea