Social

#locuinte #locuinte ANL #vanzare locuinte ANL

Locuintele ANL, scoase la vanzare

Aproximativ 500 de locuinte care au fost construite special pentru tineri printr-un program initiat de Guvern la nivel national, de tip ANL, vor fi scoase la vanzare de catre consiliile locale care le administreaza.

Majoritatea locuintelor ANL care vor fi scoase la vanzare sunt din judetele Constanta, Covasna, Dolj, Sibiu, Suceava, Valcea si Bucuresti Sector 4. Pentru a putea fi vandute, aceste imobile fost trecute de Guvern din proprietatea publica in cea privata a statului.

In Craiova vor fi scoase la vanzare nu mai putin de 252 de locuinte, in Sibiu 89, in Vatra Dornei 48, in Cernavoda 46, in Calimanesti 16 si in comuna Cernat 8.

In Capitala vor fi vandute 23 de locuinte care se afla in cartierul Tonitza, de pe Soseaua Vitan-Barzesti. Preturile acestor locuinte ANL nu au fost inca stabilite, insa aceasta vor fi facute de catre consiliile locale.

Sursa foto: adevarul.es

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea