Social

#anl #locuinte ANL #blocuri ANL #rate ANL

Locuinte ANL, in rate

Locuintele in blocurile ANL ar putea fi cumparate in rate. Asta propun peste 1.000 de chiriasi din Sibiu, Mures si Brasov, anunta Curierul National.

Acesti chiriasi au format o asociatie care a propus Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului cumpararea in rate a apartamentelor in care locuiesc.

Pentru ca nu isi permit un credit bancar , ei solicita un sistem de rate lunare de maximum 100 de euro.

"Ca sa cumperi un apartament cu banii jos, luand credit de la banca, trebuie sa ai un salariu mediu net de 3.000 de lei fiindca, in prezent, bancile nu accepta o rata mai mare de 40 la suta din salariu. Cred ca nici cinci la suta din locatarii acestor blocuri nu au salarii de 3.000 de lei si nu vor avea sansa sa-si cumpere aceste apartamente", a declarat presedintele asociatiei, Dan Cornel Nistor , care a vorbit deja si cu ministrul Cristian Petrescu.

"Acum asteptam raspunsul oficial. In caz ca nu vom gasi intelegere la actuala guvernare, vom apela la liderii opozitiei, fiindca este un subiect bun de campanie pentru orice politician sa ajute tinerele familii din Romania sa-si cumpere locuinta", a mai declarat Nistor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea