Social

#bogdan lobont #nationala romaniei #euro 2008 #cm 2010

Lobont: Putem rata mondialul daca mai pierdem puncte in preliminarii

Portarul nationalei spune ca amintirea infrangerii cu Olanda de la EURO 2008 inca ii provoaca suferinta. Lobont a vorbit despre si isi atentioneaza colegii ca orice punct pierdut ar putea echivala cu o noua calificare ratata.

"Mahnirea anului a fost meciul cu Olanda, de la EURO. Mi-e greu si acum, dupa 6 luni, sa vorbesc despre acea dezamagire . Ne-am dorit mult din acel meci. Aveam un avantaj moral in fata Olandei, dupa preliminariile trecute, dar din pacate nu am realizat nimic. Infrangerea cu Lituania a fost un rezultat socant pentru toata lumea fotbalistica. Am inceput aceasta campanie de calificare cum nu se poate mai rau. Cele 3 puncte din Feroe si remiza cu Franta ne-au readus in cartile pentru calificare. Din punctul meu de vedere, Franta a fost mult mai puternica decat la EURO. Dar de-acum incolo trebuie sa fim foarte atenti. Fiecare punct pierdut poate fi decisiv pentru calificare. Trebuie sa evitam calculele si ne gandim doar la meciul urmator, pas cu pas", a declarat Lobont pe site-ul sau personal.

Nationala de fotbal a Romaniei a disputat trei partide in preliminariile CM 2010 si a obtinut urmatoarele rezultate: 0-3 cu Lituania, 1-0 cu Feroe si 2-2 cu Franta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea