Social

Lobont a debutat ca rezerva in Italia

Bogdan Lobont a debutat in poarta Fiorentinei in meciul disputat, duminica, pe terenul celor de la Udinese. In mod surprinzator insa, antrenorul Cesare Prandelli a adoptat o tactica cel putin ciudata, incepind partida cu Bogdan Lobont pe banca de rezerve, desi lasase sa se inteleaga ca-l va trimite intre buturi din primul minut. Astfel, portarul nationalei a inceput partida cu Udinese intr-un mod devenit traditional la Ajax Amsterdam si de care s-a chinuit mai bine de un an sa scape. Mai mult, Prandelli si-a sacrificat o schimbare in minutul 56, cind l-a scos pe Berti si l-a introdus in poarta pe Lobont, desi scorul era egal, 0-0, iar gazdele evoluau in inferioritate. Pina la sfirsitul partidei, care s-a incheiat cu o remiza alba, Lobont s-a remarcat doar in minutul 70, cind a respins sutul periculos al lui Di Natale.

Intr-o alta partida, Mutu a urmarit de pe banca de rezerve demonstratia de forta a francezului Trezeguet, care a inscris de trei ori in poarta celor de la Ascoli in primele 18 de minute, rezolvind practic meciul de unul singur. Lasat pe banca de Fabio Capello dupa ce evolutiile din ultimele partide nu s-au mai ridicat la nivelul asteptarilor, Mutu a fost introdus in cele din urma in minutul 77, cind insa soarta partidei era demult hotarita. In fine, Chivu a urmarit din tribune victoria Romei la scor de forfait contra celor de Livorno, obtinuta in fata propriilor suporteri, capitanul nationalei fiind indisponibil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea