Social

# Maison d'Or #livreare flori

Livrare flori prin curieri proprii - amprenta profesionalismului Maison d'Or

Gestul de a darui nu isi va pierde niciodata din eleganta, mai ales daca optezi pentru un cadou pe masura asteptarilor destinatarului. De multe ori, limitele geografice ne impiedica sa le oferim personal cadourile celor dragi, oricat de mult ne-am dori sa le fim aproape in anumite momente speciale. Lucrurile sunt si mai delicate atunci cand darurile se intampla sa fie obiecte fragile, ce se pot deteriora pana ce ajung la destinatie.

 

Acestea sunt doua dintre aspectele care stau la baza filosofiei Maison d'Or, o florarie online de top din capitala, ale caror produse sunt disponibile si in showroom-ul elegant din centrul Bucurestiului. Pentru a putea transporta comenzile florale in deplina siguranta, Maison d'Or a introdus pentru clienti o facilitate ce reflecta profesionalismul brandului: livrare flori online prin curieri proprii!

Maison d'Or sau floraria care "livreaza fericire" prin curierii proprii

"Livram fericire" sunt cele doua cuvinte care rezuma foarte bine activitatea uneia dintre cele mai extravagante si elegante florarii online. Din atelierul cochet din centrul capitalei, in fiecare zi sunt livrate zeci de comenzi de buchete de flori si aranajamente florale prin intermediul curierilor proprii ai echipei Maison d'Or.

Alegerea acestui motto nu este deloc intamplatoare, iar dovada sunt miile de clienti multimiti de produsele si serviciile pe care floraria le-a oferit intr-o perioada care nu depaseste cu mult un an de la deschiderea sa. De fapt, exista motive clare pentru care cei care comanda pentru prima data sunt determinata sa revina cu o noua comanda si chiar recomanda si altora aceasta florarie. Facilitatile pe care Maison d'Or le ofera clientilor sunt foarte utile si au ca scop oferirea unei experiente de cumparaturi cat mai placute.

"Credem cu tarie ca activitatea noastra nu consta doar in a le oferi clientilor produsele pe care le realizam, ci mergem dincolo de asta. Cream o noua poveste cu fiecare buchet de flori care pleaca din atelierul nostru de design floral si ne dorim sa le oferim celor care ne acorda increderea o experienta in adevaratul sens al cuvantului. Din acest motiv am si introdus facilitatea de a livra comenzile prin intermediul curierilor proprii. Avantajele pentru client? Buchetele de flori si aranjamentele sunt livrate prompt si in stare impecabila!" spune cel care a pus pe picioare acest business.

Poza reala a produsului trimisa clientului inainte de livrare

Profesionalismul si-a pus amprenta asupra intregii filosofii a brandului Maison d'Or, iar ca argument putem mentiona a alta facilitate exclusiva de care beneficiaza doar clientii acestei florarii. Mai exact, este vorba despre faptul ca fiecare client primeste fotografia reala a buchetului sau aranjamentului comandat inainte ca acesta sa fie livrat, tocmai pentru ca, spun cei de la Maison d'Or, "totul trebuie sa fie impecabil".

"Este foarte important pentru noi sa le oferim clientilor exact ceea ce isi doresc, motiv pentru care am si ales sa le trimitem imaginea cu produsul comandat, inainte de a face livrarea." completeaza ownerul Maison d'Or.

Asadar, floraria Maison d'Or este un argument solid pentru care achizitia de flori online si trimiterea acestora prin intermediul unor curieri dedicati este o modalitate premium de a face un cadou care va surprinde.

Sursa foto: facebook.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea