Social

#psd #pdl #alegeri prezidentiale #liviu dragnea #coalitie

Liviu Dragnea ameninta viitorul Coalitiei

Vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea , prezent vineri la Comitetului Executiv National al partidului, a dezvaluit existenta unui "curent majoritar" impotriva colaborarii cu PD-L, in randul social-democratilor.

Dragnea sustine ca parteneriatul dintre PD-L si PSD s-ar putea incheia curand, in conditiile atacurilor democrat liberalilor la adresa colegilor de guvernare.

"In fiecare zi cate un asa-zis coleg de la PDL se mai trezeste cu tot felul de afirmatii, ne arata cat de aroganti sunt ei, isi umfla muschii unul in fata altuia. Probabil ca au probleme in partid si e o intrecere interna in PDL care jigneste mai mult PSD-ul. Noi suntem buni crestini , mai intindem si obrazul celelalalt, numai ca nu avem decat doi obraji, mari si lati. Ma rog, mai mici, mari. Nu cred ca putem la nesfarsit sa acceptam lucrurile astea", a declarat Dragnea, citat de Cotidianul.

Social-democratul a insistat asupra necesitatii unor schimbari in protocol pentru ca acesta sa supravietuiasca dupa alegerile prezidentiale. "Am propus si o sa propun si astazi sa ne gandim serios, daca mai stam in guvernarea asta, cum, Doamne iarta-ma , o sa functionam. Trebuie sa se intample ceva... Eu am luat aici 52% la alegeri, eu nu stiu ce sa le spun la oamenii astia, nu avem aia, avem probleme in agricultura, in sanatate si voi ce faceti ca sunteti la guvernare...", a adaugat el.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea