Social

#cazare litoral #sejur ieftin #vacanta mare #vacanta ieftina #litoralul pentru toti

Litoralul pentru toti. Afla cat costa cele mai ieftine sejururi la mare

Pe principiul "primul venit, primul servit", de luni, 4 mai, poti merge la mare pe bani putini. Hotelurile de trei, patru sau chiar si cinci stele de pe litoral ofera camere cu preturi mici. 10.000 de turisti pot beneficia in acest an de o saptamana la mare la pret redus, potrivit capital.ro.

Pentru statiunile Mamaia, Constanta si Eforie, tarifele maximale pentru un sejur de sase nopti/persoana sunt de 205 lei la un hotel de o stea fara mic dejun, 235 lei pentru o unitate de doua stele fara mic dejun, 265 lei la un hotel de trei stele fara mic dejun, scrie Mediafax. Acolo unde micul dejun este inclus in oferta, preturile ajung la 315 lei pentru hotelurile de doua stele, 425 lei hotel trei stele, 485 lei hotel de patru stele, respectiv 605 lei hotel cinci stele.

Tarifele de persoana pentru sejururi all inclusive de cinci nopti sunt de 765 lei la trei stele, 875 lei la un hotel de patru stele, respectiv 985 lei pentru o unitate de cinci stele.

Pentru sudul litoralului, tarifele maximale variaza intre 159 lei pe noapte - hotel de o stea, fara mic dejun - si 469 de lei, la un hotel cinci stele, cu mic dejun.

Programul "Litoralul pentru toti" se desfasoara intre 4 mai si 19 iunie 2015.

Sursa foto: capital.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea