Social

#datorinici #lista rusinii #romani datornici #parlamentari #aprilie #anaf

"Lista rusinii" va fi publicata in aprilie! Parlamentarii sunt revoltati

In vreme ce autoritatile din Bucuresti doresc sa ii responsabilizeze pe romani sa-si plateasca datoriile catre stat prin litarea acestora intr-o lista publica a rusinii, parlamentarii si asociatiile ce lupta pentru drepturile omului se revolta!

Pana la finalul lunii aprilie, romanii cu datorii isi vor fi listati pe site-ul ANAF. Acolo va aparea numele si prenumele persoanelor care au datorii mai mari de 100 de lei, precum si restanta exacta si localitatea domiciliului fiscal.

Insa aceasta masura nu este vazuta cu ochi buni de parlamentari si nici de asociatiile care lupta pentru drepturile omului. Acestia sustin ca "Lista rusinii" afecteaza imaginea personala a milioane de romani.

"Sunt unii dintre noi care avem datorii la stat, intrucat nu le putem plati la timp. Daca asa ceva va fi public, atunci si datoria la intretinere va fi publica, ceea ce nu este corect", spun alesii, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: business24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea