Social

Liniste inaintea furtunii UEFA

Steaua si Rapid au cistigat partidele din campionat, cu Timisoara, respectiv National, si se pot pregati in liniste pentru intilnirea de joi, din sferturile Cupei UEFA, considerata meciul vietii de antrenorul Olaroiu .

Ceasul al 12-lea pare a fi cel salvator pentru Cosmin Olaroiu. Dupa victoria de la Heerenveen a urmat o infringere si o remiza alba in UEFA, dar antrenorul ros-albastrilor si-a redus la tacere contestatarii prin partida de la Sevilla.

In campionat, lucrurile au stat cam la fel. Doua remize albe, cu Arges si National, prevesteau un meci greu contra Timisoarei, care si-a facut publice intentiile sa sparga monopolul Bucurestiului, pindind de la doar un punct in spatele formatiei din Ghencea. Din nou Olaroiu s-a salvat in extremis si a convins nu doar prin cele trei puncte obtinute, ci si prin maniera de joc, cel putin pina cind s-a ordonat retragerea. In aceste conditii, antrenorul poate pregati in liniste prima mansa a sfertului din Cupa UEFA, cu Rapid.

Primul gol pe National

Am reusit sa spargem gheata si sa inscriem pe National, dar am suferit mult. In prima repriza am controlat jocul. Acum avem solutii pentru meciul cu Rapid, unde vor lipsi Iacob si Bostina , a declarat Olaroiu, care a refuzat sa continue disputa cu Iancu, presedintele Timisoarei: Ii transmit multa sanatate si atit. Nu am avut nici un duel, el a avut interes sa spuna acele lucruri. Este important ca am cistigat pentru ca aveam nevoie de liniste inainte de Rapid. Am inceput foarte bine, iar golul l-am primit poate la singura faza la care Timisoara a ajuns in preajma portii, a apreciat si Marius Lacatus, in timp ce vedeta meciului, Banel Nicolita , a precizat: Imi doresc atit finala UEFA , cit si titlul.

Iancu este ironic

Dupa infringerea de duminica, Marian Iancu si-a mutat tunurile de pe Olaroiu pe propria echipa. Timisoara si-a dat seama tirziu ca joaca cu Steaua. Putem pune probleme oricui, dar Steaua ramine Steaua, a declarat presedintele Timisoarei, care i-a raspuns, pe TotalSport FM, si lui Mihai Stoica, dupa ce acesta il sfatuise sa isi puna frina la declaratii: Declaratia a facut-o dupa ce a baut lichidul de frina de la masina lui. Stoica sa nu-mi dea mie sfaturi ca mi-ar trebui un minimum de decenta. Nu o sa cobor niciodata in tribuna sa dau cu pumnul in suporteri. Iar Olaroiu sa ia campionatul pentru a-mi demonstra pe teren ca sint nebun. Altfel, Gica Hagi, antrenorul oaspetilor, a considerat ca remiza era mai indicata si ca jucatorii sai au aratat in prima repriza un respect prea mare: Acest meci a fost impartit in doua, o repriza a Stelei si una a noastra. Nimanui nu-i convine sa piarda, iar eu sint obisnuit sa cistig. Pot spune ca era mai meritat un egal. In fine, prezent la meci, selectionerul Piturca a afirmat: Nu a fost un joc deosebit, spectaculos, personal asteptam sa vad altceva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea