Social

#suspendare 41 #linia de tramvai 41 #tramvai 41

Linia de tramvai 41, suspendata!

Veste proasta pentru bucurestenii care calatortesc cu RATB! Linia de tramvai 41 se suspenda in weekendul 20 - 21 august, ca urmare a unor lucrari de revizie, se arata intr-un comunicat de presa al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB).


“In vederea executarii unor lucrari de revizie la calea de rulare a tramvaielor din linia 41, in zilele de 20 si 21 august 2016, linia 41 se suspenda. Pentru preluarea calatorilor se infiinteaza linia naveta de autobuze 641, care va functiona intre terminalele “Piata Presei” si “Ghencea”, pe Bulevardul Expozitiei, Bulevardul Marasti, Bulevardul Maresal Alexandru Averescu, Strada Turda, Pasajul Grant, soseaua Crangasi, soseaua Virtutii, Pasajul Lujerului, Strada Brasov, Bulevardul Ghencea", se arata in document.

Autobuzele vor opri pe sensul catre terminalul “Ghencea”, pe Bulevardul Marasti, in statiile amplasate in zona Institutului de Agronomie si dupa intersectia cu Strada Alexandru Constantinescu, pe Strada Turda, in statiile amplasate dupa intersectia cu Bulevardul Ion Mihalache, respectiv inainte de Pasajul Grant, pe soseaua Crangasi si soseaua Virtutii, in statiile corespunzatoare liniei 178, precum si in noua statie situata inainte de Bulevardul Uverturii, pe Strada Brasov, in statiile corespunzatoare liniilor 105, 173 si 221 precum si in noua statie situata dupa intersectia cu Bulevardul Timisoara si in terminalul Ghencea, in statia corespunzatoare liniei 221.

Pe celalalt sens, catre terminalul "Piata Presei Libere", autobuzele vor opri pe Strada Brasov, in statiile corespunzatoare liniilor 105, 173 si 221, precum si in noile statii situate dupa intersectia cu Drumul Taberei, respectiv inainte de Bulevardul Timisoara, pe soseaua Virtutii, in noua statie amplasata dupa intersectia cu Bulevardul Uverturii, apoi in cele corespunzatoare liniei 178, pe soseaua Crangasi, in statiile corespunzatoare liniei 178, pe Strada Turda, in noua statie amplasata dupa Pasajul Grant, pe Bulevardul Maresal Alexandru Averescu, in noua statie amplasata dupa intersectia cu Bulevardul Ion Mihalache, pe Bulevardul Marasti, in noua statie amplasata dupa intersectia cu Strada Alexandru Constantinescu, apoi in cele corespunzatoare liniei 330 si in terminalul Piata Presei Libere, in statiile corespunzatoare liniei 449.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea