Social

# produse infectate salmonella # salmonella lidl #salmonella

Lild retrage de la vanzare un produs detectat cu Salmonella

Lild Romania a anuntat ca a descoperit un nou produs cu probleme si cere persoanelor care l-au achizitionat sa nu il consume.

Este vorba despre produsul “Camara Noastra Ciolan Presat, 100 g”, care a fost detectat cu Salmonella.

Reprezentantii Lidl Romania roaga persoanele care au cumparat acest produs sa nu il consume deoarece pot avea probleme de sanatate din cauza acestei bacterii care provoaca boli grave de stomac.

“Aceasta rechemare vizeaza exclusiv produsul “Camara Noastra Ciolan Presat, 100g” cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019”, au anuntat reprezentantii Lidl.

“In urma unei analize efectuate de producator, a fost detectata Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). ”

“Produsul poate fi returnat in toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituita, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.”

Alte produse vandute de Lidl Romania, inclusiv alte produse din gama Camara Noastra, nu sunt afectate de aceasta rechemare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea