Social

#geoana #basescu #ministri #psd

Liderii PSD isi cearta ministrii ca au tacut la intalnirea cu Basescu

PSD si Mircea Geoana, in razboi deschis cu presedintele Basescu. Dupa ce Traian Basescu a venit la sedinta de Guvern in care a fost anuntata recesiunea, liderii PSD au anuntat ca vor parasi sedintele Guvernului daca se va mai intampla ca presedintele sa vina neanuntat .

Dupa intalnirea de duminica, presedintele PSD si-a bagat ministrii in sedinta, mustrandu-i pentru ca acestia au asistat “ca simpli figuranti la reprezentatia data de Traian Basescu”. Geoana a spus ca PSD-istii din guvern trebuiau sa iasa din sedinta, acestia aruncand insa raspunderea in spatele lui Dan Nica , vicepremier in cadrul Guvernului Boc.

Potrivit Gandul, Nica a precizat ca plecarea din sedinta "nu era o varianta, deoarece presedintele are dreptul sa participe la sedintele de Guvern". Insa potrivit variantei lui Dan Nica, nici macar ministrii PD-L nu au stiut de venirea sefului statului la sedinta de Guvern. Emil Boc sustine insa altceva, respectiv faptul ca el a solicitat prezenta lui Basescu la intrunirea Cabinetului, anuntandu-si si partenerii asupra acestui lucru.

Ieri a fost pentru scena politica romaneasca ziua reactiilor la sedinta de Guvern de duminica. Daca PSD-istii si-au manifestat nemultumirile atat catre partenerii de coalitie, cat si in interiorul partidului si catre presa, presedintele Basescu a reactionat precizand, intr-un comunicat de presa ca prezenta sa la intalnirea Guvernului a fost politizata. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea