Social

#udmr #pnl #liberali #cenzura #motiune

Liberalii si maghiarii ar putea semna impreuna motiunea de cenzura

UDMR-ul ar putea fi ajutorul liberalilor pentru depunerea motiunii de cenzura . Conform declaratiilor liderilor liberali, se cauta ajutorul UDMR pentru strangerea numarului de semnaturi necesare pentru motiunea de cenzura, in timp ce Marko Bela spune ca partidul sau este dispus sa ajute in acest proces. Crin Antonescu anunta ieri ca partidul sau intentioneaza sa depuna o motiune de cenzura pe tema impozitului forfetar .

Comitetul National Executiv al PNL i-a mandatat ieri conducerea partidului sa inceapa pregatirea unei motiuni de cenzura impotriva Executivului pe tema rectificarii bugetare, mai ales a impozitului forfetar, care a fost caracterizat drept “un genocid fiscal”. Crin Antonescu sublinia ieri ca aplicarea unei astfel de masuri va produce desfiintarea foarte multor IMM-uri si disparitia catorva sute de mii de locuri de munca, la care s-ar adauga si o evaziune fiscala greu de controlat.

In acest demers liberalilor li s-ar putea adauga si membrii UDMR, conform declaratiilor lui Marko Bela. Conform lui Bela, citat de Realitatea TV, posibilitatea ca parlamentarii Uniunii sa semneze o motiune de cenzura pe subiectul rectificarii bugetare este una destul de mare. Liderul UDMR a precizat insa ca partidul sau nu va adera la un astfel de demers politic, ci va semna motiunea in comun cu PNL.

La nivelul partidului maghiarilor insa nu s-a luat insa o decizie oficiala in acest sens. Presedintele UDMR a anuntat ca in interiorul formatiunii se desfasoara acum o analiza a subiectului rectificarii bugetare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea