Social

Liberalii si-au schimbat candidatul la Primaria Brasov

Dupa ce, la inceputul saptaminii, liberalii anuntau ca au luat in sfirsit o decizie privind candidatul la Primaria Brasov , iar acesta este Gabriel Andronache, ieri, in optiunile lor s-a produs o noua schimbare.

Surse neoficiale sustin ca membrii din conducerea PNL au decis sa o trimita in cursa pentru Primarie pe Carmen Tanasescu, proaspat suspendata din functia de inspector scolar general al judetului Brasov.

Intr-o sedinta tinuta in mare discretie la Codlea, PNL Brasov si-a desemnat un alt candidat la Primaria municipiului. Surse neoficiale sustin ca membrii din conducerea PNL au decis sa o trimita in cursa pentru Primaria Brasov pe Carmen Tanasescu, proaspat suspendata din functia de inspector scolar general al judetului Brasov.

Aceleasi surse sustin ca decizia liberalilor a fost luata la limita, actualul senator carmen tanasescu avind un singur vot in plus fata de colegul sau, viceprimarul Gabriel Andronache. (continuarea in Monitorul Expres)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Monitorul Expres

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea