Social

Liberalii pupa poala popii

Au inceput sa apara fotografiile incarcate emotional , cu mare miza electorala. Intr-una din ele Bogdan Olteanu saruta Evanghelia tinuta intre maini de noul patriarh. In urma cu trei ani asemenea imagini erau trecute cu vederea, dar acum ele devin dintr-odata afise electorale, precum masinile de cusut de la Cugir, care in schimbul de noapte, pe vremea lui Ceausescu, se transformau in pistoale mitraliera.

Probabilitatea ca afisele sa se inmulteasca va creste exponential , pe masura ce PNL se va prabusi si mai jos in sondaje. Disperarea este cel mai bun sfetnic. Deznadejdea l-a impins pe Olteanu sa dea cu fruntea de Evanghelie si tot ea l-a sfatuit sa transforme Biserica in samsar electoral .

Ar fi cea mai mare greseala ca Biserica sa-si imagineze ca o asemenea masura reparatorie, pe care nu s-a strofocat nimeni s-o instrumenteze nici macar intr-un an electoral , va ramane fara replici si nu va fi atacata de acele formatiuni care vor forma guvernul la toamna.

 

Continuarea in Gardianul

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea