Social

#prevenire inghetare geam #geam inghetat #masina #leguma

Leguma pe care o ai tot timpul in casa, face minuni in privinta geamurilor inghetate ale masinii. Cum sa o folosesti

O leguma pe care toata lumea o are in permanenta in casa face minuni in timpul iernii, cand gemurile masinilor ingheata.

 

Dezghetarea geamurilor, in zilele geroase, este o adevarata provocare pentru soferi. Exista insa un truc la care acestia pot apela si care duce la o dezghetare rapida a geamurilor. Este vorba despre o leguma cu ajutorul careia trebuie frecate geamurile.

Ceapa, caci despre ea este vorba, ajuta la prevenirea inghetarii geamurilor. Tot ce trebuie sa faci este ca seara sa freci parbrizul si geamurile care vrei sa nu inghete cu o jumatate de ceapa rosie. Acelasi lucru poate fi facut si cu o jumatate de cartofi, daca nu iti place mirosul de ceapa. Insa acest miros va disparea pana dimineata.

Explicatia este simpla. Zaharul din legume nu permite ca suprafata sa inghete, astfel ca te veti bucura a doua zi de dimineata de un parbriz neinghetat si vei fi gata sa pleci imediat la drum, fara sa pierzi 20-30 de minute in ger, incercand sa dezgheti parbrizul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea