Social

Legea taximetriei va fi modificata de Guvern

Legea taximetriei va fi modificata printr-o initiativa a Guvernului, a anuntat candidatul Aliantei PNL-PD la Primaria Capitalei , Adriean Videanu, dupa o intalnire cu taximetristii.
"Am discutat cu ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, despre Legea taximetriei. Aceasta va fi initiativa Guvernului, nu a unei persoane anume, iar Primaria Capitalei va fi implicata direct in negocierile pe marginea proiectului", a spus acesta, argumentand ca transportul local este in responsabilitatea Primariei. Totodata, a spus Videanu, taxele pe care operatorii de taxi le platesc vor face obiectul negocierii cu Ministerul Transporturilor .

STRUCTURA SPECIALA. Candidatul aliantei majoritare in Consiliul Muncipal a promis crearea unei structuri speciale in cadrul Primariei Capitalei care sa stabileasca impreuna cu taximetristii numarul optim de licente ce s-ar putea acorda, astfel incat atribuirea acestora sa nu mai fie stabilita arbitrar si sa reduca astfel si interesul pentru mita al functionarilor. Camera Nationala a Taximetristilor a cerut recent Parlamentului modificarea Legii 38/2003 a taximetriei, in sensul simplificarii procedurilor de autorizare , precum si al permanentizarii dreptului de folosinta a autorizatiei de transport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea