Social

#redefinire spatiu inchis #legea antifumat #fumat

Legea antifumat, modificata din nou! Unde se fumeaza

Senatorii au redefinit spatiului public inchis! Pentru fumatori, acest lucru inseamna ca-si vor putea aprinde tigara in in spatii separate, complet izolate si inscriptionate.

“Prin spatiul public inchis se intelege orice spatiu accesibil public sau destinat utilizarii colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are un acoperis, plafon sau tavan si care este incadrat de pereti de jur-imprejur, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent, cu exceptia spatiilor cu destinatie locativa”, potrivit unui amendament propus de Comisia juridica, adoptat in plen cu 76 de voturi “pentru”, scrie gandul.info.

De asemenea, noile modificari presupun si permiterea fumatului in spatii special amenajate destinate exclusiv pacientilor din spitalele de psihiatrie.

“Fumatul este permis in spatii separate, complet izolate si inscriptionate special pentru aceasta destinatie, precum si pe terase exterioare amenajate in acest scop”, prevede un alt amendament, propus de Comisia de sanatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea