Social

Legaturi cu atentatele de la Madrid

Capitanul reprezentativei de fotbal a Angliei, David Beckham, a semnat un autograf pentru unul dintre suspectii atentatelor de la Madrid.

Potrivit publicatiilor "The Sun" si "Daily Express", Mohamed Bekkali s-a intilnit cu vedeta engleza, in timpul antrenamentului jucatorilor echipei Real Madrid, cu doua saptamini inainte de atentatele soldate cu moartea a 202 persoane.

Politia a descoperit autograful in timpul unei perchezitii efectuate la domiciliul marocanului, in virsta de 31 de ani, care este suporter al echipei Real Madrid.
"La multi ani!", a scris Beckham pe cartea gasita la Mohamed Bekkali.

Surse din anturajul marocanului au afirmat pentru presa engleza ca Bekkali, una dintre cele 13 persoane retinute in cadrul anchetei asupra atentatelor, dorea sa i se spuna "Bekks", la fel ca si fotbalistului.

Un purtator de cuvint al internationalului englez a anuntat ca Beckham nu doreste sa faca nici un comentariu pe aceasta tema.

Alaturi de alti patru suspecti , Bekkali a fost arestat la doua zile dupa comiterea atentatului, iar judecatorul spaniol Juan del Olmo a decis, vinerea trecuta, mentinerea lor in custodia politiei.
El este banuit de apartenenta la o organizatie terorista , de numeroase asasinate si tentative de asasinat, precum si de producerea de pagube materiale si furtul unor vehicule.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea