Social

# fracturi #prim ajutor #lectii prim ajutor #prim ajutor smartphone #manevra Heimlich

Lectii de prim ajutor direct pe telefonul mobil

Toti utilizatorii de telefoane mobile care au sisteme de operare iOS si Android pot descarca aplicatia "Lectia de prim ajutor" . Aceasta poate fi utilizata chiar daca smartphone-ul nu este conectat la internet.

In varianta online, aplicatia ofera si o harta interactiva care prezinta o lista cu cele mai apropiate spitale din zona in care se afla utilizatorul.

Aplicatia este gratuita pentru posesorii de smartphone in cadrul unui program dezvoltat de Asociatia MaiMultVerde si ING Asigurari de Viata, in parteneriat cu SMURD.

Aplicatia "Lectia de prim ajutor" cuprinde 13 capitole, care sunt distribuite pe pagina principala. Printre acestea se numara Procedura de semnalare la 112, Persoana cazuta la pamant, Primul ajutor pentru copii, Urgente majore, Manevra Heimlich, Hemoragii, Fracturi, Accidente, Arsuri, Intoxicatii, Urgente de sezon, Preventie si Trusa de prim ajutor.

Sursa foto: tion.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea