Social

#coalitie de guvernare #pdl #psd #sebastian lazaroiu

Lazaroiu: In 2012 va veni la putere o mare coalitie intre stanga si dreapta

Fostul ministru al Muncii , Sebastian Lazaroiu , a declarat pentru Ziare.com ca finalul anului 2012 va aduce la putere o mare coalitie intre stanga si dreapta.

Potrivit acestuia, coalitia va avea cel mult trei componente , iar principalul obiectiv pentru primul an de guvernare va fi revizuirea Constitutiei cu tot ce presupune asta.

"Cred ca sfarsitul anului 2012, adica dupa alegeri, va aduce la putere o mare coalitie intre stanga si dreapta cu maximum trei componente care va avea ca principal obiectiv pentru primul an de guvernare revizuirea Constitutiei cu tot ce presupune asta.

Singura posibilitate este o mare coalitie la guvernare pe care, data fiind aritmetica, nu o pot asigura decat PSD si PDL si, probabil, inca un partid, UNPR. Va fi un fel de oferta de nerefuzat dupa parlamentare. Adica extrem de tentanta pentru toate partile", a declarat Sebastian Lazaroiu.

Fostul ministru al Muncii a mai spus ca sigur Victor Ponta nu va fi premier dupa urmatoarele alegeri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea