Social

#demisie #unpr #lavinia sandu

Lavinia Sandru demisioneaza din UNPR

Lavinia Sandru, vicepresedintele UNPR, a anuntat, vineri dimineata, ca demisioneaza din partid, explicand ca a luat aceasta decizie deoarece formatiunea sa a primit doar sapte colegii eligibile din partea PSD.

"UNPR a fost tratata, de catre PSD, ca ruda saraca, a acceptat tot ce s-a propus, cu capul plecat. Gabriel Oprea (presedintele UNPR - n.r) trebuia sa ne cheme si pe noi la negocieri daca nu se descurca, trebuia sa spuna 'dragi colegi, ajutor'", a declarat Sandru la Realitatea TV.

Lavinia Sandru a dezvaluit ca, desi UNPR trebuia sa obtina 30 de colegii eligibile din partea social-democratilor, a primit doar sapte. Politicianul mai spune ca i-a cerut presedintelui UNPR sa renegocieze colegiile cu PSD sau sa isi depuna demisia. "Nu a facut-o, probabil crede ca si-a facut bine treaba in fruntea partidului. Nu este si parerea mea", a adaugat Sandru.

Fostul vicepresedinte UNPR spune ca nu se va inscrie in randurile altui partid, insa va continua sa fie apropiat de scena politica.

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea