Social

#strasbourg #pe #laszlo tokes

Laszlo Tokes, vicepresedintele Parlamentului European

Noul vicepresedinte al Parlamentului European este Eurodeputatul Laszlo Tokes . Il inlocuieste pe Pal Schmitt, care a devenit presedintele Parlamentului de la Budapesta.

Tokes a fost ales cu 334 de voturi "pentru" din cele 621 exprimate. El a fost propus de grupul Partidului Popular European si sustinut de UDMR si de PDL pentru functie.

"Voi depune toate eforturile sa reprezint interesele tarii mele, in spiritul apararii drepturilor omului, ale minoritatilor si ale libertatilor religioase precum si a valorilor europene si crestine. Nu in ultimul rand voi munci pentru scoaterea din izolare a fostelor tari comuniste din Europa Centrala si de Est, dar si pentru drepturile comunitatii minoritare a maghiarilor din Romania, al caror reprezentant in Partidului Popular European sunt.

Este o mare bucurie pentru mine ca sunt membru al Parlamentului European tocmai in perioada adoptarii Tratatului de la Lisabona, care marcheaza inceputul unei noi ere in istoria Europei Unite", a declarat Laszlo Toke, citat de Realitatea.net.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea