Social

#antrenoare #sport #handbal

Lasata somera! Tarca, demisa de la Rulmentul pe „motive personale”

Gheorghe Tadici se poate simti oarecum razbunat. Eterna rivala a fostului antrenor al Oltchimului, Mariana Tarca, a fost la randul ei demisa de la carma Rulmentului. Patronul formatiei brasovene, Teodor Florescu, a declarat ca motivele pentru care a inlaturat-o pe fosta internationala de la echipa sunt de ordin personal.

Mariana Tarca nu mai este antrenoarea Rulmentului Brasov. In ciuda rezultatelor foarte bune obtinute cu echipa in ultimii trei ani, finantatorul formatiei brasovene, Teodor Florescu, a decis sa intrerupa colaborarea cu antrenoarea Mariana Tarca. Florescu a declarat totodata ca isi va asuma responsabilitatea pentru rezultatele din sezonul urmator: „Nu conteaza nivelul de performanta la care vom ajunge. Salvam ce putem si ne vom bate pentru orice obiectiv. Vom construi echipa, astfel incat sa fie in varf de forma pentru Europa in 2009-2010 ”.

La randul ei, Mariana Tarca a declarat: „Prea multe nu am sa spun, pentru ca ma simt usor trista si dezamagita . Viata merge inainte, iar ceea ce am facut impreuna pentru Rulmentul Brasov va ramane in istoria clubului, si nimeni nu poate sterge acest lucru”. Locul Marianei Tarca pe banca tehnica a Rulmentului ar putea fi luat de Herbert Muller, antrenorul celor de la Nurnberg fiind vizitat zilele trecute, in Germania, de catre finantatorul Teodor Florescu.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea