Social

Ladislau Boloni, tinta lui Taher

Patronul iordanian al Rapidului intentioneaza sa-l aduca pe antrenorul lui Al-Jazeera, Copos fiind emisarul ofertei din Giulesti.

Noul patron al Rapidului, Fathi Taher , isi intra treptat in piine. Ieri si-a instalat colaboratorii, Constantin Toma , in functia de presedinte al Consiliului de Administratie, si Alexandru Bunea, membru, tinta raminind viitorul antrenor al giulestenilor.

Dincolo de declaratiile politicoase privind increderea acordata interimarului Marian Rada, omul de afaceri iordanian intentioneaza sa-l aduca la Rapid pe Ladislau Boloni , intens dorit de George Copos inainte de numirea lui Mircea Rednic. In acest sens, emisarul dorintelor din Giulesti a fost tot fostul vicepremier.

„Am vorbit si astazi (n.r. - miercuri) cu domnul Boloni. Sint sigur sanse sa vina din vara. Din discutiile cu el reiese faptul ca e tentat sa antreneze Rapidul.

E un antrenor foarte bun pe care noi am vrut sa-l aducem si in vara trecuta, dar avea o oferta buna din Emirate si nu am putut sa urcam pina la acea suma. Dar, sigur, din vara Boloni este o solutie pentru Rapid“, sustine George Copos, inca patron la Rapid pina in vara, cind se vor semna propriu-zis actele de vinzare-cumparare.

Cei doi oameni de afaceri au semnat un acord ferm de vinzare, Copos primind 15,5 milioane de euro pentru 58 la suta din actiuni preluate de Taher prin mai multe firme. In afara de Boloni, alte variante sint antrenorul Bistritei, Ioan Ovidiu Sabau , pe care insa nu-l lasa Jean Padureanu, si tehnicianul lui FC Brasov, Razvan Lucescu, cu care Taher a discutat personal.

Fathi Taher isi copiaza predecesorul, astfel ca iordanianul a promis marirea contractelor jucatorilor, pentru a-i cistiga de partea sa. Aceeasi miscare a facut-o si George Copos, in 1992, cind a inceput investitiile la club.

"Foarte bine ca domnul Taher a promis marirea salariilor . Sa mareasca pentru ca jucatorii merita. Dar sa stie ca tot ceea ce promiti trebuie sa si faci. Noi pina acum am cintarit fiecare banut din salarii. Exista o ierarhie a salariilor in functie de post, dar toate aceste lucruri, inclusiv marirea salariilor, le vom face la finalul sezonului“, reactioneaza Copos.

De asemenea, Fathi Taher promite investitii masive in club, inclusiv pentru reconstruirea stadionului pe locul celui vechi, insa intentioneaza sa mareasca semnificativ bugetul clubului, de aproximativ 10 milioane de euro in prezent, pina la valoarea dubla.
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sport Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea