Social

#ladislau boloni #standard liege #fotbal #dinamo #celtic glasgow

Ladislau Boloni a refuzat Dinamo din cauza "situatiei delicate"

Boloni a recunoscut ca a refuzat oferte venite din partea Dinamo si Celtic Glosgow, pentru a ramane alaturi de Standard Liege in Liga Campionilor.

"M-a contactat domnul Borcea pentru a veni la Dinamo, dar situatia lor de acum este delicata. Cei de la Dinamo sunt foarte abatuti acum, sunt cam multe necunoscute in sanul echipei si nu stiam in ce directie m-as fi dus daca semnam un contract cu aceasta formatie. In plus, vreau sa joc in grupele Ligii Campionilor cu Standard, chiar daca va fi un parcurs greu si scurt, eu m-am luptat mult pentru a ajunge aici. Astea au fost motivele pentru care am refuzat Dinamo. Cu toate acestea, vreau sa asigur toata suflarea dinamovista ca are respectul meu", a explicat Boloni, citat de Cotidianul.

Antrenorul a negat zvonurile legate de faptul ca ar fi cerut 1.000.000 de euro salariu pentru a veni la Steaua. Boloni a negociat si cu cei de la Celtic Glasgow , dar lipsa unei hotarari ferme din partea echipei britanice l-a facut sa renunte la negocieri.

Boloni si-a exprimat dorinta de a aduce jucatori romania in Belgia si a mentionat numele lui Marius Nicolae , a carui revenire la Standard Liege a fost vehiculata in presa. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea