Social

#marius lacatus #gigi becali #contract #al hilal #cosmin olaroiu

Lacatus a semnat un "contract in alb" cu Gigi Becali

Becali sustine ca antrenorul l-a lasat "sa treaca orice vrea" in noul contract, care il va tine pe Lacatus la Steaua pana in 2010. Singura cerinta a lui Lacatus a fost sa fie lasat liber in cazul unei oferte din strainatate.

Patronul Stelei si-a exprimat scepticismul la zvonurile plecarii lui Lacatus la Al-Hilal, unde ar urma sa-l inlocuiasca pe Cosmin Olaroiu .

Gigi Becali a declarat ca semnat un nou contract cu Lacatus, spunandu-i "sa treaca acolo ce vrea el". Finantatorul clubului din Ghencea sustine ca singura cerinta a lui Lacatus a fost o clauza prin care sa poata pleca in strainatate, daca are o oferta.

"Eu i-am spus ca nu e nevoie de asa ceva, pentru ca eu il voi lasa sa plece. Era de acord sa plateasca daca reziliaza el contractul, dar eu nu am nevoie de banii lui. Asa s-a intamplat si cu Protasov , cand trebuia sa plateasca niste bani pentru rezilierea contractului, dar nu i-am vrut eu", a specificat Becali, citat de Cotidianul.

Becali nu s-a pronuntat asupra unei eventuale reveniri a lui Olaroiu la Steaua, dar a dat de inteles ca daca acesta isi va dori, va fi binevenit in Ghencea.

Marius Lacatus a confirmat ca a primit o oferta de la Al-Hilal, dar a precizat ca nu a venit la Steaua pentru bani, si nici nu va pleca din din Ghencea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea