Social

#jaf armat brasov #tuburi cartus

La locul jafului de la Brasov nu s-au gasit tuburi de cartus

La locul jafului din Brasov nu s-a gasit niciun tub de cartus, desi agresorul a tras mai multe focuri de arma, omorand doua persoane si ranind grav alta persoana.

Din aceasta cauza, calibrul pistolului va fi stabilit dupa ce se vor efectua testele balistice asupra proiectilelor extrase din victime, au declarat, vineri, pentru NewsIn, surse din politie.

Anchetatorii cred ca ucigasul a avut revolver sau o punga pentru colectarea tuburilor, ceea ce ar putea inseamna ca nu este strain de arma.

Totodata, se banuieste ca acesta stia ca tuburile reprezinta probe in ancheta, ceea ce ar presupune ca a planuit in detaliu lovitura, mai sustin politistii. Doua persoane au murit iar alta a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Brasov, dupa ce au fost impuscate la o din Brasov.

Medicul Adriana Anghel, de la Ambulanta Brasov, a declarat pentru NewsIn ca a existat o sesizare ca o a patra victima s-ar fi aflat pe o straduta laturalnica din apropierea casei de schimb , dar aceasta nu a fost gasita.

Doua dintre persoanele impuscate se aflau la cu o suma mare de bani, potrivit politistilor. Informatiile de pana acum nu confirma ca ar fi fost angajati ai societatii comerciale, ci apropiati ai patronului si in momentul atacului ridicau incasarile casei de schimb valutar .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea