Social

#inceperea revolutiei #decizie eliberare #general stanculescu

La 19 ani de la revolutie, Stanculescu isi petrece Craciunul la racoare

Generalul Victor athanasie stanculescu a aflat miercuri, in ziua in care se implinesc 19 ani de la inceputul revolutiei, ca isi va petrece Craciunul la inchisoare dupa ce judecatorii au amanat din nou procesul pana pe 29 decembrie.

Procesul a fost amanat din nou din cauza ca Institutul de Medicina legala nu a finalizat expertiza medicala , informeaza NewsIn.

Si la termenul de saptamana trecuta procesul a fost amanat din acelasi motiv. victor stanculescu este incarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava si a fost dus, pe 12 noiembrie, la INML, pentru expertiza medico-legala, au declarat oficiali din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

general stanculescu a cerut Tribunalului Militar Teritorial Bucuresti intreruperea, din motive medicale, a pedepesei la care a fost condamnat pentru Revolutia de la Timisoara. Instanta a solicitat expertize medicale pentru a evalua starea de sanatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea