Social

#coronavirus

La 102 ani s-a vindecat de coronavirus

O femeie in varsta de 102, nascuta in 1917 s-a vindecat de temutul coronavirus, despre care se stie ca afecteaza cel mai tare persoanele in varsta. 

"Povestea Linei, in varsta de 102 ani, este o speranta ca lupta cu coronavirusul nu este imposibila", a declarat medicul care a ingrijit-o pe batrana, Raffaele De Palma, șef de medicină și imunologie clinică la spitalul San Martino din Genova.

A fost numita de medici "Nemuritoarea"

Doamna Lina a fost numita de medicii care au ingrijit-o "Nemuritoarea". Ea traieste intr-un azil de batrani si in urma cu doua saptamani a inceput sa se simta rau. A fost internata cu insuficienta cardiaca, a spus spune Vera Sicbaldi, unul dintre medicii care au avut grija de ea. 

"Ne-am dat seama ca are probleme respiratorii dupa ce testul pentru coronavirus a iesit pozitiv", a explicat medicul. "Aveam putine sperante ca va supravietui, mai ales ca acest virus loveste foarte tare in batrani. Prin minune, doamna Lina s-a vindecat fara sa apelam la terapii. Nu ne explicam cum s-a intamplat asta. Dar aceasta intamplare ne da incredere", a mai spus medicul. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea