Social

# produse de slabit #uleiuri esentiale #L’Occitane

L’Occitane sarbatoreste 10 ani plini de magie in Romania

Anul acesta, L’Occitane en Provence celebreaza 10 ani de cand transpune parfumul povestilor mediteraneene in Romania. Evenimentul este marcat printr-o aniversare speciala, la redeschiderea magazinului L’Occitane din Bucuresti Mall intr-un nou concept - HOME, unde clientii vor putea patrunde pentru cateva clipe intr-un colt de atmosfera plina de arome si cadouri deosebite.

 

Clientii vor regasi in magazine toate produsele L’Occitane pe baza de uleiuri esentiale si ingrediente 100% naturale. Gamele L’Occitane includ produse destinate ingrijirii complexe a fetei, a corpului, dar si produse pentru relaxare si rasfat, cum ar fi cele de aromaterapie, parfumurile si gama de produse pentru casa.

Prezenta pe piata din Romania inca din anul 2005, L’Occitane este prima companie care a descoperit valorile cosmetice ale untului de shea, a utilizat materiale reciclabile pentru ambalaje, a interzis utilizarea ingredientelor de origine animala si testarea pe animale, a imprimat alfabetul Braille pe ambalajele produselor si a utilizat ingrediente certificate A.O.C. Aceasta emblema indica faptul ca ingredientele ce stau la baza obtinerii produselor respective fac parte din culturi selectionate si reprezinta o garantie a calitatii constante si superioare a produselor.

In prezent, reteaua L’Occitane numara 7 magazine dedicate (Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi), peste 30 spatii special amenajate in farmaciile Sensiblu din Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Sinaia, Sibiu, Braila, Galati, Cluj, Tg Mures, Baia Mare, plus magazinul online.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea