Social

#klaus iohannis vaccinare #vaccinare anticovid

Klaus Iohannis, sfatuit de specialisti sa nu se vaccineze anti-Covid printre primele persoane

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost sfatuit de specialisti sa se vaccineze in a doua etapa a campaniei pentru ca gestul sau sa nu duca la speculatii, a declarat medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, invitat la emisiunea "În fața ta".

"În cadrul grupului de lucru președintele Klaus Iohannis ne-a ridicat această propunere ca să o evaluăm și răspunsul a fost, după ce ne-am consultat cu toți experții, că nu este de dorit.Pentru că, dintr-un gest care se dorește a convinge și a întări încrederea în vaccinare se pot crea alte speculații și nu am dorit acest lucru pentru că se distrug toată credibilitatea noastră și toată munca.Klaus Iohannis nu este în prima categorie de vaccinare. Președintele este în etapa a doua de vaccinare conform strategiei. De aceea, Klaus Iohannis a anunțat că se va vaccina când îi va veni rândul conform strategiei de vaccinare", a declarat la Digi24 medicul Valeriu Gheorghiță.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea