Social

#Luigi DIICOT #Boicea Luigi Constantin #jihadist roman #klaus iohannis

Klaus Iohannis, in vizorul tanarului jihadist

Boicea Luigi Constantin, tanarul de 17 ani din Craiova care a fost retinut marti de procurorii DIICOT, il avea in vizor pe presedintele Klaus Iohannis. Anchetatorii au interceptat zeci de mesaje impotriva sefului statului, iar acesta a fost unul din motivele pentru care a fost deschisa ancheta impotriva sa, potrivit libertatea.ro.

Unul dintre mesaje face referire la faptul ca presedintele “prin aderarea la coalitia ce lupta impotriva Statului Islamic, este responsabil de sangele iudeilor, crestinilor si musulmanilor care sunt ucisi pe nedrept din pricina bombardamentelor voastre”.

In vizorul tanarului era si fostul presedinte Traian Basescu, mai ales cand era abordata problema migranților din lumea araba catre Europa sau cand lua poziții impotriva radicalizarii discursurilor jihadistilor, potrivit libertatea.ro.

Adolescentul acuzat de propaganda jihadista a fost internat la Spitalul Obregia din Cpitala, dupa ce a petrecut o seara in arest. Dupa expirarea mandatului, procurorii nu au cerut arestarea preventiva, dar dupa externare se va institui controlul judiciar asupra sa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea