Social

Kitty Cepraga, asasina in film

Kitty Cepraga a intrat in pielea unei italience malefice, care ia ostatici, tortureaza si ucide. Toate, pentru noua ei partitura actoriceasca din filmul Luger, unde romanca interpreteaza un rol negativ . (Dana Popa)

Ofertele nu contenesc sa apara pentru actrita Kitty Cepraga. De cand a plecat in Italia, la Roma, pentru a se lansa in lumea filmului, Kitty pare sa se bucure de succes. A jucat in mai multe seriale binecunoscute in Peninsula, printre care si Carabinieri , iar acum a venit in tara timp de o luna, pentru a filma in coproductia romano-britanica Luger, in regia lui Jeff Burr.

Filmarile au loc si in Romania

Sunt foarte incantata de acest film de actiune in care joc acum, Luger. Este o coproductie romano-britanica, in care eu joc in limba engleza si interpretez rolul unei italience, o femeie de afaceri pe nume Alessandra Piresi.

Actorul principal este Richard Lynch, iar alaturi de mine in acest film mai apar inca doi actori romani, Gabriel Spasin si Claudiu Trandafir. Acesta este primul meu rol negativ. In film am un look serios, conduc un Ferrari si sunt foarte rea: iau ostatici, torturez si ucid, spune Kitty despre noul ei film. Actrita va ramane in tara pana la sfarsitul lunii iunie, deoarece filmarile la Luger au loc atat la Constanta, cat si la Bucuresti. Dupa aceea, se va intoarce in Italia, unde isi va onora celelalte oferte cinematografice.

Kitty il are ca partener in film pe actorul american Richard Lynch , cunoscut din seriale ca Sub pamant SRL, Baywatch si Star Trek: Generatia Urmatoare. In productie apar si alti doi romani, Gabriel Spasin si Claudiu Trandafir

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea