Social

#inchidere #amenda #magazin #kaufland

Kaufland Colentina, amendat si inchis pentru doua zile din cauza pisicilor

Kaufland Colentina a fost inchis pentru 48 de ore si trebuie sa achite o amenda de 10000 de lei. Aceasta este masura aplicata de inspectorii Autoritatii Nationale Sanitar - Veterinare (ANSVSA) de la care au mers sa vada care este situatia in acest supermarket , dupa ce un cumparator a filmat niste pisici plimbandu-se si mancand nestingherite produsele din galantare.

Cumparatorul a filmat cu telefonul mobil cum pisicile se simteau ca acasa in rafturile cu carne din magazin, ba mai mult mancau din diferite produse fara ca vreun angajat al magazinului sa intervina.

Bucuresteanul a trimis inregistrarea catre Realitatea TV, care a facut-o publica. Astfel ca aseara magazinul Kaufland a primit vizita inspectorilor OPC, care au decis inchiderea unitatii pentru doua zile si aplicarea unei amenzi.

Potrivit Realitatea TV, seful Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare a declarat aseara ca acest magazin are mari probleme cu respectarea conditiilor de vanzare in siguranta a produselor alimentare, unitatea incasand in ultimele saptamani amenzi totale de 155.000 de lei.

 Citeste si: 

"In Kaufland Colentina pisicile se plimba si mananca din galantare"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea